Order : Vintage Sticker Set

*
Hello !


Vintage Camera Sticker Set :
10 pieces of Vintage Cameras 
+ Vintage Camera Bag
+ 2 label "Vintage Camera"
RM 10

Postage :
Express : RM 4
Normal : RM 1

*

Please send me an email : azreen_31@hotmail.com

Thank you !

*

Printed !

This is the 10 vintage camera stickers. 

*



*





7 comments on "Order : Vintage Sticker Set"
  1. kak, set a dgn b mcm sama je description dia?

    ReplyDelete
  2. Luna, design set A dan set B lain2.
    Ada 10 jenis. 5 kat Set A, 5 kat Set B.
    Set C ada semua, versi kecil sket.

    ReplyDelete
  3. wah cantik sticker ni..mintak kurangkan harga boleh x?

    ReplyDelete
  4. sis, klu sy order set a & set c, hrga jad rm15 + postage rm4 = rm19.. klu sy transfer guna bank bleh?? b4 ni prnah juga berurusan dgn sis, bli doodle.. pastu klu nk request bleh x?? 1 je gmbr utk 'polaroid land camera', bleh tak nak sis buat sticker tu saiz dier besar mcm real polaroid camera.. ???


    -tlg reply sis- :)

    ReplyDelete
  5. Shuga, yes, mmg guna bank transfer pun.
    Boleh tak kalau hantar emel ke : azreen_31@hotmail.com , senang sikit kalau email.

    :) Thanks.

    ReplyDelete
  6. Salam, Azreen. Buat tuto step by step on how you digitalize your doodles, boleh? :B Pretty please? Or is it already available that I don't know of?

    ReplyDelete